Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan
 
 

 
 

Om oss

Motala Återvinning är en ideell förening som har funnits i Motala sedan 1992. Vår grund är ett socialt arbete, där vi driver en humanitär hjälpverksamhet både utomlands, främst i Balitkum, och i Sverige.

Förutom vår stora och välsorterade secondhandbutik i Motala, öppnade vi i Linköping 2009.

Till våra butiker skänker vänliga människor saker dem inte längre behöver. Och där vi sedan sorterar, lagar och packar sakerna för dess ändamål, antingen ut i butiken eller som ska gå direkt till en hjälpsändning. Det är genom butiksförsäljningen som vi kan möjliggöra och finansiera vår hjälpverksamhet.

Vi vill hjälpa andra, såväl privatpersoner som företag, lokalt som globalt. Genom våra olika verksamhetsområden har vi möjlighet till detta.

Vi hjälper till globalt genom bland våra hjälpsändningar. Lokalt hjälper vi bland annat personer som är långtidssjukskrivna och personer i behov av rehabilitering, en ny chans att komma tillbaka till arbetslivet.

Andra verksamheter vi arbetar med:

Övriga tjänster

Vi hjälper till med hantering av dödsbon, samt utför tjänster som städningar etc.
Läs mer...

Mat & Café 59:an och 71:an

Vi bedriver två restauranger i Motala, 59:an och 71:an. Båda med tanke att nå ut till boenden i närområden och skapa en gemensam mötespunkt kring mat och umgänge. Här erbjuder vi god husmanskost, utkörning av dagens lunch till privatpersoner och företag, catering, smörgåstårtor, tårtor, bakverk m.m.
Till hemsidan...

Senast publicerad: 221017 | Powered by SiteSmart